Behind the scenes

  • 0

Behind the scenes

Category : Nieuws

Zoals we vorige week al aangaven laten we je deze week meekijken bij de bouw van het indoorcomplex. Er wordt momenteel hard gewerkt aan het indoorcomplex waar onder andere de FlowRiders, Bar & Kitchen en de shop gevestigd worden.

Hieronder zie je een aantal foto’s van het complex in aanbouw. Zoals je kunt zien staat momenteel het geraamte van de FlowRiders. Na de opening van het complex zien de FlowRiders eruit zoals op de foto rechtsonder, zodat ze gereed zijn voor het body- & flowboarden!

Dutch Water Dreams heeft verschillende locaties waar het na afloop van sportieve prestaties goed toeven is, of waar je de sportieve activiteiten van anderen op een ontspannen manier kunt gadeslaan. Voor de horeca is DWD op zoek naar een fulltime Banquetingmanager.

De banquetingmanager zorgt als meewerkend voorman/vrouw dat de werkprocessen, de aansturing van de medewerkers en de medewerkermotivatie van zodanig niveau zijn, dat sprake is van een efficiënte bedrijfvoering, optimale gastenverzorging en maximale klanttevredenheid.


Leave a Reply