Even voorstellen… de coach

  • 0

Even voorstellen… de coach

Category : Nieuws

In de vorige twee nieuwsbrieven hebben we het Nederlands Kano Slalom team aan je voorgesteld. Dit team wordt gecoacht door Michael Seibert (4e van links op de foto). Michael is 42 jaar oud en sinds 1971 actief in de kanosport. Sinds 1992 is hij als coach actief. Tijdens zijn studie psychologie kreeg hij van de Duitse kanobond de aanbieding om als coach aan de slag te gaan. Hij heeft 3 jaar in Duitsland gecoacht, 5 jaar in Australië en nu al 6 jaar in Nederland.

Mooiste ervaring(en): Je ontmoet veel vrienden over de hele wereld en je ziet veel verschillende landen.

Verwachting van Nederlands Kano Slalom team:
Ik hoop en verwacht dat de top 10 behaald zal worden bij de Olympische Spelen 2008 in Beijing.

Verwachting van DWD: Betere ondersteuning van ons team dan in de afgelopen 20 jaar mogelijk was, onze trainingen zullen een hogere kwaliteit krijgen. Het internationale wildwaterkanoën zal tevens professioneler worden.

Tickets te koop bij O’Neill Boardstores

Tickets voor de wildwaterbaan en de FlowRider® zijn al te koop via www.ticketservice.nl en in Den Haag bij Duijvenstein, maar vanaf volgende week ook in Rotterdam, Amsterdam, Almere en Lelystad! O’Neill gaat namelijk tickets voor DWD in haar Boardstores verkopen. De adresgegevens van de O’Neill Boardstores vind je op de website onder ‘Tickets’ bij ‘Verkoopadressen’.

Leave a Reply