Over ons

Dutch Water Dreams (DWD) staat voor actie, spanning en plezier. Teens gaan de nieuwste uitdagingen dan ook aan bij DWD! Bij DWD kunnen spectaculaire wildwatersporten worden beoefend in een omgeving waar veiligheid en comfort centraal staan. Voor teens van 12 t/m 16 jaar, die in het bezit zijn van de zwemdiploma`s A & B biedt DWD de leukste wildwater activiteiten onder begeleiding van een DWD instructeur. Of je nu de wildwaterbaan wilt trotseren in een raft, hydrospeed of tube of de golven van de FlowRiders in wilt duiken op een bodyboard of flowboard, DWD biedt genoeg mogelijkheden!

Het continu creëren van unieke (water)sport belevingen voor recreatief, amateursport, topsport en zakelijk niveau is waar wij voor staan. Hierbij zijn we voortdurend op zoek naar kansen om zo efficiënt en effectief mogelijk gedenkwaardige (water)sport belevingen te creëren, met als doel om Dutch Water Dreams op duurzame wijze zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, avontuur en plezier.

NEDERLAND WATERLAND

Water is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse geschiedenis, onze economie en onze landschapsinrichting. Nederlanders vestigden zich aan het water, bevochten het water en leerden het water uiteindelijk beheersen. Dankzij het water staat Nederland internationaal op de kaart.

Ook zijn vertier zoekt de Nederlander vaak op en rond het water. Aan plassen, meren, rivieren en stranden is er geen gebrek. Maar toch is er één ding dat Nederland nooit heeft gehad: wild water. Aan deze situatie maakt Dutch Water Dreams een einde. In het voorjaar van 2006 opende Dutch Water Dreams haar deuren in Zoetermeer, en is Nederland een wildwaterbaan van Olympische afmeting en drie indoor golfsurf faciliteiten rijker

Bij Dutch Water Dreams wordt wildwatervaren (raften, tuben, kajakken & kanoën) en indoor golfsurfen (bodyboarden & flowboarden) mogelijk gemaakt voor een breed publiek. In een beheerste omgeving waar veiligheid centraal staat. Met respect voor het bestaande landschap en milieu.
Geheel volgens Nederlandse water tradities. Dutch Water Dreams doet het Nederlandse imago op het gebied van waterattracties meer dan eer aan; de wildwaterbaan met een Olympische status is een kopie van de Olympische baan in Beijing en biedt (internationale) topsporters een uniek training- en wedstrijdplatform

KERNWAARDEN
Gastvrij en betrokken: Als onze gasten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook. Daarom staan we graag klaar voor onze klanten.
Veilig en verantwoordelijk: Veiligheid staat bij ons voorop. Alles wat we organiseren valt onder de supervisie van ervaren en bekwame medewerkers.
Uniek en onvergetelijk: We halen graag alles uit de kast om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
Avontuurlijk en ondernemend: Uitdagingen gaan we aan. Waardoor we ons continu blijven ontwikkelen, en onze gasten blijven verrassen.
Open en eerlijk: We geloven dat eerlijkheid het langst duurt. Daarom staat openheid en eerlijkheid centraal in alles wat wij doen.

Onze SPONSOREN

DWD wordt gesponsord door Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken http://aansprakelijkheidsverzekeringvergelijken.nl/.