Zwembad

Eten en Drinken

De Bar & Kitchen biedt op elk moment van de dag een uitstekende plek om heerlijk te eten en te drinken met een spectaculair uitzicht op de flowriders. Bij mooi weer kan er ook gebruik worden gemaakt van het buitenterras, waar de rafts en kajaks op de 300 meter lange wildwaterbaan voorbijkomen. Voor kinderen is er genoeg te doen, want bij de Bar & Kitchen bevindt zich een Game Corner met air hockey, tafelvoetbal en Xboxen.

Indoorsurfen

Bij Dutch Water Dreams kun je indoor surfen op een van de drie Flowriders. Een Flowrider genereert een constante golf waarop iedereen kan leren flowboarden en bodyboarden. De onderlaag van de flowrider is gemaakt van zacht materiaal, een keertje vallen maakt dus niets uit! Hoe vaker je het doet, hoe leuker het wordt!

Outdooractiviteiten

Voor groepen biedt Dutch Water Dreams naast haar watersportactiviteiten ook outdoor activiteiten aan op zowel het water als op het vaste land. Ook alle outdoor activiteiten vallen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Wildwaterbaan

Bij Dutch Water Dreams vind je het enige wilde vaarwater van Nederland! Op de ruim 300 meter lange wildwaterbaan kun je raften of tuben onder de professionele begeleiding van instructeurs. Bij alle activiteiten met betrekking tot de wildwaterbaan word je voorzien van een wetsuit, zwemvest en helm. Zo beleef je op een veilig en verantwoorde manier het waanzinnige avontuur!

Bedrijfsuitje – Kinderfeestje – Vrijgezellenfeest – scholen