Groepsarrangementen

Bedrijfsuitje – Teambuilding

Bij Dutch Water Dreams kunt u op sportieve wijze de samenwerking en creativiteit van het team stimuleren met een bedrijfsuitje. Met name met het raften bent u erg op elkaar aangewezen en staan coördinatie en communicatie in de samenwerking centraal. De overwinning op het water heeft een positieve uitwerking op de teamspirit. De activiteiten op het water en het vasteland zijn goed af te stemmen op het sportieve niveau van de groep.

Kinderfeestje

Speciaal voor Kidz & Teens tussen de 6 en 16 jaar biedt Dutch Water Dreams de mogelijkheid aan om met al je vriendjes en vriendinnetjes een spetterend en uniek kinderfeestje te komen vieren!

Vrijgezellenfeest

Gaat een van je vrienden of vriendinnen binnenkort trouwen? Bezorg hem of haar dan een onvergetelijk en sportief vrijgezellenfeest bij Dutch Water Dreams! Ga het avontuur aan op de wildwaterbaan of trotseer de golven van onze flowrider. Feest daarna verder bij het Beach House onder het genot van een heerlijke BBQ en een drankje!

Scholen

Dutch Water Dreams is een ideale locatie voor onvergetelijke schooluitjes en evenementen. Van oriëntatielessen met betrekking tot wildwatersporten tot een compleet verzorgde sportdag. De buitenschoolse activiteiten zijn af te stemmen op het sportieve niveau van de groep en vallen onder de professionele begeleiding van onze ervaren instructeurs. De deelnemers worden volledig voorzien van de nodige materialen om de sporten veilig te beoefenen.

Wildwaterbaan
Indoorsurfen
Outdoor activiteiten
Evenementen
eten en drinken