outdooractiviteiten

Voor groepen biedt Dutch Water Dreams naast haar watersportactiviteiten ook outdoor activiteiten aan op zowel het water als op het vaste land. Ook alle outdoor activiteiten vallen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Natuurlijk kunnen deze activiteiten worden gecombineerd met onze wildwatersporten.

Beach games

Het Beach Games programma is een gevarieerde mix van fun en teambuilding bestaande uit de volgende activiteiten:

Beachvolleybal, sumoworstelen, bungeerun, levend tafelvoetbal, wereldbalrace, skippyslangrace / loopbroeken, communicatiespel, teambuilding spellen (Hout & touw of lopende A) en estafettespellen.

Vlotbouwen

De workshop vlotbouwen de perfecte uitdaging! Enkel met touwen, tonnen en houten palen strijden teams tegen elkaar om het beste vlot te maken.

Zandsculpturen

Ooit al eens afgevraagd hoe ze die mooie kunstwerken van zand kunnen maken? Dutch Water Dreams geeft het antwoord in de creatieve workshop zandsculpturen bouwen.

De workshop zandsculpturen bouwen is uiterst geschikt voor mensen die op zoek zijn naar minder actie maar toch plezier! Deze workshop is een uitstekende methode om de samenwerking binnen de groep te verbeteren.

Ice carving

Hakken, slaan, schrapen en opspattend ijs met als resultaat; een prachtig kunstwerk. De workshop ice-carving is uiterst geschikt als groepsuitje. Een sculptuur wordt in een tweetal gevormd, dus samenwerken is een must.

Laser kleiduifschieten

Probeer met professioneel omgebouwde jachtgeweren tijdens het laser kleiduifschieten kunststof schijven uit de lucht te schieten.

Handboogschieten

Ontdek de Robin Hood in jezelf tijdens de workshop handboogschieten. Wie lukt het om in de roos te schieten?

…EN NOG VEEL MEER!

Groepsarrangementen
Wildwaterbaan
Indoorsurfen
Evenementen
eten en drinken