Wildwaterbaan

Bij Dutch Water Dreams vind je het enige wilde vaarwater van Nederland! Op de ruim 300 meter lange wildwaterbaan kun je raften of tuben onder de professionele begeleiding van instructeurs. Bij alle activiteiten met betrekking tot de wildwaterbaan word je voorzien van een wetsuit, zwemvest en helm. Zo beleef je op een veilig en verantwoorde manier het waanzinnige avontuur!

Raften

Bij het raften daal je in een opblaasbare boot de wildwaterbaan af. Onder begeleiding van een instructeur werk je intensief samen met de anderen in de boot om de stroming de baas te worden. Een geweldige ervaring vol humor, spanning en avontuur!

Tuben

Hotdoggen

Een makkelijkere, maar niet minder spectaculaire, variant op het kanoën of kajakken is hotdoggen. Een hotdog is een 1 of 2 persoonsraft die stabieler is dan een kano, en dankt zijn naam aan de vorm van de boot. Wanneer je het raften en tuben onder de knie hebt is hotdoggen een ideale vervolgstap.

Kajakken

Voor de gevorderde kanoërs en kajakkers biedt Dutch Water Dreams een ideale trainingslocatie. Daarnaast is de Olympische wildwaterbaan uitstekend geschikt voor wedstrijden op het hoogst denkbare niveau. Alle faciliteiten van Dutch Water Dreams zijn af te stemmen op de wensen en het niveau van de sporters.

VOORWAARDEN WILDWATERBAAN

  • Raften, Hydrospeeden en Tuben vanaf 12 jaar en in bezit van de zwemdiploma`s A&B.
  • Geldig tijdens de openingstijden van Dutch Water Dreams.
  • Minimaal 10 deelnemers.
  • Raften, Tuben en Hydrospeeden kan alleen worden geboekt via onderstaande contactgegevens.
  • Zelf meenemen: zwemkleding, handdoek, (oude) sportschoenen/waterschoenen (dichte neus).

Groepsarrangementen
Indoorsurfen
Outdoor activiteiten
Evenementen
eten en drinken